WARUNG WADDINXVEEN

WARUNG WADDINXVEEN de Surinaamse keuken van Waddinxveen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1254 beoordelingen
11 mei 2021 om 6:08 Het was weer heerlijk zoals altijd Netjes optijd bezorgd Daar kan je wel iets bestellen Tot de volgende keer
10 mei 2021 om 7:17 Nog niet eerder hier besteld maar eten was heerlijk werd onwijs warm geleverd en echt voor herhaling vatbaar!!
8 mei 2021 om 21:18 De kip saté is erg lekker, speciaal de pindasaus . Kip roti smakelijk
7 mei 2021 om 23:20 Prima eten, kwaliteit van het vlees liet te wensen over.
6 mei 2021 om 23:20 Was lekker en snel bezorgd.
5 mei 2021 om 21:07 Sorry maar dit was helemaal niet Surinaams lekker, we hadden roti, een hele flauwe hap en een hele kleffe roti plaat. Geen sambal erbij. Droge hap. Nee niet voor herhaling vatbaar, ik begrijp al de eerdere beoordelingen dan ook niet. Bezorging prima
5 mei 2021 om 20:25 Keurig op tijd bezorgd.
2 mei 2021 om 20:05 Heel erg goed en lekker. Zelfs een vergissing met 2 broodjes werden binnen 5 minuten nabezorgd. Super service Ed de Vrij Waddinxveen
1 mei 2021 om 22:33 Prima service!! Heerlijk gegeten!!
1 mei 2021 om 19:44 Nasi was niet lekker, plakrijst, veel te nat, en er zaten nog witte klompen rijst tussen. Bami was ook niet lekker, veel te ver doorgekookt en geen smaak. De kipsate was oké. De ketjap kip was niet te eten. Er mist ook een zuurtje ( komkommer oid).
30 apr 2021 om 23:09 Ik raad het niet aan. Het eten is een nachtmerrie. Het eten dat je bestelt smaakt alsof het uit de vriezer komt. De bonen zijn oud... Ontdooid. Ik ben zelf kok en ik weet hoe het moet smaken. Ik weiger ten zeerste. Onthoud, pittig eten overschaduwt de sma
25 apr 2021 om 22:52 Goed