WARUNG WADDINXVEEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1808 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Waddinxveen. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 5:56 2 x roti pittige kip. Ik vond het lekker, goed pittig, snel en gloeiend heet bezorgd!
2 feb 2023 om 20:55 Voor Hollandse normen was eten eetbaar maar van mij 'n Surinaamse Javaan mag je geen Warung heten. Saté was net bij de patat zaak verborgen onder een "wijco" pindasaus zodat je de zout en paprika poeder niet proeft. Nou ja 't is Waddinxveen
29 jan 2023 om 19:57 Eten was te eten maar miste de echte rotti smaak. Miste de saus. Alles was apart gekookt en besprenkelt met rotti kruiden. Bezorging 20 minuten te laat.
28 jan 2023 om 14:53 De bezorging was netjes en exact op de gevraagde tijd! Één van de roti’s was lamsvlees terwijl wij driemaal kip hadden besteld, kip stond ook op de verpakking. Maar het was allemaal even smaakvol! En meer dan voldoende voor een maaltijd.
27 jan 2023 om 21:58 Lekker eten, warm en vriendelijke bezorger
26 jan 2023 om 19:55 Weer heerlijk gegeten, warm en snel bezorgd
26 jan 2023 om 13:47 Heerlijk
25 jan 2023 om 23:58 Na lange tijd weer eens trek in roti, we werden niet teleurgesteld, heerlijk gegeten en mijn moedertje van 83 had dit nog nooit gegeten en heeft heerlijk zitten smullen. Wat betreft de bezorging, vriendelijke jongen met een brede glimlach
23 jan 2023 om 10:14 Eerst werd de verkeerde bestelling geleverd . Na twee keer bellen werd dit opgelost. Bij het afleveren van de bestelling bleef het excuus van de bezorger uit. De maaltijd was goed op smaak maar de temperatuur was te laag.
21 jan 2023 om 19:52 Prima eten, prijs/kwaliteit in orde. Bezorgen lijkt niet helemaal op tijd te lukken.
21 jan 2023 om 19:49 Koud, smakeloos, taai.
21 jan 2023 om 15:16 Op de website had ik 19:15 als bezorgtijd geselecteerd. Daarna volgde een bevestiging van 20:00 uur!! Hier schrok ik van, want dat zou betekenen dat we 1,5 uur op ons eten moesten wachten. Gelukkig werd het rond 19:20 wel bezorgd. Die bevestiging ver