WARUNG WADDINXVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Waddinxveen. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 13:45 Wij hebben hier gisteravond besteld. Wij zullen hier nooit meer bestellen. Tussen 17.30-18.00 werd ons eten bezorgd en 2 uur later zaten we beiden te overgeven en aan de diarree. Dit heeft de hele nacht geduurd en nog zijn we er goed ziek van.
14 jul 2024 om 20:30 Bezorging keurig op tijd ; heerlijke Roti hete kip . Voor herhaling vatbaar
14 jul 2024 om 7:17 Zoals altijd weer heerlijk gegeten, roti' sotosoep en sate. Lekker hoor.
11 jul 2024 om 20:54 Droge harde bami zat geen smaak aan en de roti was ook smaakloos en de saté zat een soort muffe smaak aan?? Zonde …. wij bestellen daar niet meer. Dan rij ik nog liever naar de Waring in Rotterdam of Den Haag
6 jul 2024 om 21:14 Heerlijk gegeten. Bezorging zoals de aangegeven tijd.
6 jul 2024 om 20:59 Bezorgtijd duurde erg lang, langer dan vermeld bij het bestellen. Bestelling klopte niet helemaal maar geen zin gehad om nog maals te moeten wachten dus maar aan het eten gegaan. Eten was wel lekker en veder niks op aan te merken.
5 jul 2024 om 22:09 Voor het eerst besteld. Lekker eten. Bezorging volgens aangegeven tijd. Super
30 jun 2024 om 10:11 Voor het eerst besteld voor me vriendin en mezelf. We waren heel erg tevreden over de roti hete kip! En bezorging was ook echt super snel! Ga het zeker nog eens bestellen
29 jun 2024 om 21:54 De roti smaakt naar alles behalve roti. De rottiplaten waren praktisch rauw. Broodje kipkerrie was taai, droog en had geen zoetzure Komkommer. Gevulde barra was een spons met kurkdroge kip. Onbegrijpelijk dat dit zo'n hoge beoordeling heeft.
29 jun 2024 om 3:27 Snelle bezorging en lekker eten!
27 jun 2024 om 21:44 Was heerlijk, alles nog heel warm en lekker optijd.
25 jun 2024 om 8:32 Was weer SUPER LEKKER!!! en de bezorger was super snel. Helemaal TOP